Vi har satt vårt preg på Kristiansund siden 1946. KBBL har i dag 15 ansatte og forvalter over 127 boligselskaper og 2 295 leiligheter/boliger, og tilbyr medlemstjenester til ca 4 800 medlemmer. Vår dynamiske organisasjon og dyktige medarbeidere har en bred fagkompetanse innen boligutvikling, prosjektering, byggeledelse, servicefunksjoner og økonomisk forvaltning.

Vår regnskaps- og forvaltningsavdeling utfører regnskapsførsel, administrative tjenester og rådgivning for ulike selskap i KBBLs portefølje, samt har ansvar for våre medlems-tjenester og markedsføring av KBBL. Vi ser etter deg som trives med kundekontakt, og søker nå etter kunderådgiver forvaltning.

Om stillingen:

Hos oss vil du få ansvar for en egen portefølje boligselskap som du vil bistå innen økonomiske, juridiske og andre spørsmål. Kundene dine er styret i borettslag og andre boligselskap som KBBL er forretningsfører for. Vi har stort fokus på at du som rådgiver skal være proaktiv og tett på dine kunder. Du er ikke redd for å tilby tilleggstjenester som du ser at kundene dine har behov for. En del av vår rolle som forretningsfører er å lede generalforsamlinger og andre møter hos kundene. Dette er en sentral del av jobben din på våren, og disse møtene foregår på kveldstid. Vi har stort fokus på å forbedre interne prosesser og rutiner, og deltakelse i ulike interne faggrupper og prosjekter vil også være aktuelt. Du vil være en del av vårt team som er vårt ansikt utad i førstelinje mot kunder og medlemmer. Markedsføring og kommunikasjon mot medlemsmassen kan inngå i stillingen.

Om deg:

Vi søker deg som har utdannelse på minimum bachelornivå innen økonomi, juridiske fag eller eiendomsforvaltning. Erfaring innen for eksempel eiendomsmegling, forvaltning, regnskap, salg eller annen kunderettet stilling kan kompensere for manglende utdanning.

Du har god regnskapsforståelse, samt generelt gode IT-kunnskaper. Du trives med kundekontakt, tar initiativ og liker å arbeide proaktivt mot kundene. Du jobber strukturert og effektivt, trives med å ha selvstendig ansvar, men er også en del av et team.

Vi kan tilby:

I KBBL får du konkurransedyktige betingelser inkludert gode pensjons- og forsikringsordninger. Vi har et godt faglig og sosialt arbeidsmiljø med kontorer midt i Kristiansund sentrum. Har kan vi tilby spennende og varierte arbeidsoppgaver hvor det skal være rom for personlig og sosial utvikling.

 

Vi søker å ansette i fast stilling.

Søknadsfristen er satt til 30. september, men søknader vil vurderes fortløpende.

Søknad sendes til inger@kbbl.no

Eventuelle spørsmål til stillingen kan rettes til Inger Øksenvåg: mail inger@kbbl.no telefon: 970 92 147